категорії: блоґ-запис

Програма найкращого з Міжнародного фестивалю WIZ-ART у Києві!

теґи: Wiz-Art, короткометражне кіно, кінофестиваль

Програма найкращого з Міжнародного фестивалю WIZART 2010 у Києві!

4-5 грудня о 17:00 у кінотеатрі «Жовтень» у Києві відбудуться покази найкращого з Третього міжнародного фестивалю короткометражних фільмів і візуального мистецтва WIZ-ART 2010, що проходив 20-23 травня у Львові.

Протягом чотирьох насичених днів львів’яни і гості фестивалю переглянули найновіші короткометражні фільми зі всього світу – загалом 105 фільмів з 30 країн.

Кияни подивляться найкращі з них, які стали переможцями або були відзначені кваліфікованим журі: 15 анімаційних та експериментальних (4 грудня) та 9 ігрових короткометражних фільмів (5 грудня).

ПОВНА ПРОГРАМА КІНОПОКАЗІВ ТУТ

Міжнародне  журі, до складу якого увійшли: турецький режисер Озан Ачіктан, медіахудожник Антон Черни зі Словаччини, режисерка зі Швеції Анна Клара Орен, а також український продюсер Олександр Дебич визначило переможців у категоріях «найкращий ігровий фільм», «найкращий анімаційний фільм» і «найкращий експериментальний фільм». Найкращим фільмом конкурсу Фестивалю WIZ-ART’2010 було визнано "ДЕНЬ ЖИТТЯ" (режисер Джун Квок, Гонконг), він отримав Гран-прі. "Фільм з сильною режисурою, де відчуття присутності не залишає від початку до кінця, де надія зіштовхується з реальністю" – так охарактеризували свій нелегкий вибір журі і найвища нагорода фестивалю, кришталева статуетка, поїхала в Гонконг.

Програму найкращих фільмів Третього WIZ–ART’у вже побачили у Чернівцях, Луцьку та Черкасах. Після Києва фестивальний тур Best Of завітає також у Тернопіль.

 

Відеозвіт Фестивалю WIZART’2010 дивіться тут:

Відеозвіт Фестивалю WIZ-ART'2010 from Wiz-Art Festival on Vimeo.


Офіційний відеоролик Фестивалю:

WIZ-ART 2010!!! from Wiz-Art Festival on Vimeo.


 

Контакти: info@wiz-art.com.ua, 0635615722

WIZ-ART – тільки яскраве кіно!

Кінотеатр «Жовтень», вул. Костянтинівська, 26 тел. (044) 417-26-82

http://www.zhovten-kino.kiev.ua/